Budi član/ica!

Centru za građansku hrabrost može se pridružiti svaka fizička i pravna osoba na temelju pristupnice te upisom u Registar članova Centra.

Članstvo može biti aktivno i podupiruće.

Za primanje u aktivno članstvo Centra obavezno se podnosi pismeni zahtjev u obliku pristupnice u kojem su sadržani potrebni podaci, dokumentacija i motivacija za pristup Centru. O primanju u aktivno članstvo bez mogućnost žalbe odlučuje Predsjedništvo Centra.

U podupiruće članstvo Centra može se upisati svaka osoba koja podržava ciljeve i načela rada Centra, a nije u mogućnosti aktivno se uključiti u njegov rad. Podupiruće članice i članovi mogu sudjelovati u pojedinim aktivnostima i djelatnostima Centra.

Godišnja članarina iznosi 50 kn. Članovi i članice koji su nezaposleni, u mirovini, u teškom finacijskom stanju ili u školovanju (srednjoškolci, studenti itd.) ne moraju plaćati članarinu.

Solidarni članovi i članice su osobe koji većim iznosom svoje članarine žele poduprijeti rad Udruge. Oni na taj način preuzimaju i dio članarine članova i članica koji ju ne mogu plaćati. Solidarni članovi i članice mogu ujedno biti aktivni, podupirući ili počasni članovi i članice.

Predsjedništvo Udruge imenuje počasne članice i članove.

Postoji i mogućnost potpore radu Centra putem donacija.

Broj računa udruge je:  IBAN HR3023600001102296093

Banka: Zagrebačka banka d.o.o., 10 000 Zagreb, Hrvatska

Primatelj: Centar za građansku hrabrost

Zvonigradska 33, 10 000 Zagreb, Hrvatska

 

 
 

POVEZANI ČLANCI


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *