Svakodnevno pratite Facebook stranicu naše udruge Centar za građansku hrabrost, osjećate se ugodno u našem virtualnom prostoru, sviđa vam se izbor objavljenih tema,  dodatno se informirate na našoj web stranici, pronalazite se u našim komentarima ili nas izravno kontaktirate privatnim porukama ili e-mailom. Uspjele smo odgovoriti na vaša pitanja, riješiti vaše nedoumice, odagnati nesigurnost, odvažiti vas da sami djelujete na način koji smatrate ispravnim, uspjele smo vam pomoći u konkretnim situacijama.

No, prije svega, suglasne/i ste s našom humanističko-feminističkom vizijom za bolje društvo čije ostvarenje provodimo kroz naše savjetovalište, naše programe i raznovrsne projekte.

Podržavate naš aktivizam, zadovoljne/i ste što vodimo bitke koje su i vama važni/e, drugima o nama pričate, preporučujete naše projekte, možda ste upisali/e dijete na naše radionice, posjetile/i neku našu tribinu? Da, znamo, ponekad to što činimo možemo činiti i bolje, ponekad griješimo, nešto bitno propustimo i zato nam je svaki vaš savjet dragocjen i dobrodošao. Recite nam što biste na našim stranicama voljeli čitati, u čemu bismo mogli biti bolji, što je to o čemu bismo se trebali pobrinuti u okviru naših mogućnosti i misije naše udruge.

Postanite dio našeg tima! Podržite nas!

    Više od 16 tisuća FB profila prati/e našu Facebook stranicu, a koliko vas s nama istinski i dijeli/e naše humanističko poimanje svijeta i feministički aktivizam? Ako vas zanimaju naše temeljne vrijednosti, pročitajte ih ovdje: humanizam, feminizam i građanska hrabrost.

    Pokažite nam vašu podršku time što ćete postati član/ica naše udruge. Pokažite nam koliko vas je u čije ime govorimo. I ne, ne tražimo vaše novce! Nudimo vam podupiruće članstvo bez članarine! Bitni ste nam!

    Ispunjavanje obrasca s vašim podacima, jer to zakon tako zahtjeva, nam je dovoljno, ali voljeli bismo znati da na vas možemo računati – u podršci i širenju naše vizije putem socijalnih mreža i u društvu! A vi, naravno, možete računati na da ćemo se prema vašim osobnim podacima odnositi, kao što nam zakon nalaže.

    Neki od vas bi se možda željeli aktivirati i s našim ostalim aktivistkinjama i aktivistima djelovati konkretno, u okvirima vlastitih mogućnosti.