Teror sekularizma?

Published by admincourage on

Udruga Vigilare je pokrenula akciju slanja peticije predsjedniku hrvatske Vlade sa zahtjevom za smjenu ministrice obrazovanja i znanosti Blaženke Divjak zbog višestrukog ideološkog terora koji vrši u svojem mandatu.

To se ponajprije odnosi na zatiranje hrvatskih tradicije i vrijednosti u odgojno-obrazovnim ustanovama: Dana kruha, križ i hrvatske himne te zbog izlaganje djece pedofilskom, spolno nasilnom i nastranom (lektira) i homoseksualnom sadržaju (slikovnice) koji djeci oduzima pravo na oca i majku.

„Ako mislite da je teror Halloweena (Noći vještica) strašan, to nije ništa naspram terora sekularizma koji ministrica Divjak provodi nad našom djecom. Nismo mogli ni zamisliti da ćemo u slobodnoj Hrvatskoj doživjeti da jedan član hrvatske Vlade ponižava hrvatsku tradiciju te katoličke običaje i vrjednote. Ipak, za svu kulturnu, domoljubnu i vjersku pustoš koju ministrica provodi, odgovoran je predsjednik Vlade Andrej Plenković koji brani svoju krhku koaliciju“, poručuje predsjednik Vigilare dr. Vice Batarelo.

izvor: direktno

Vjernici koji prihvaćaju rečenicu: “Tko blaguje tijelo moje i pije krv moju, ima život vječni; i ja ću ga uskrisiti…” drže pridiku protiv Noć vještica (Halloweena) radi… kanibalizma?!

Moralna panika je čokoladni kosturčić, a osuđeni ratni zločinac u Maršu života, u zagrljaju svećenika, nikome ne smeta. Pjevač koji pjeva o Maksovim mesarima, a posjećuje škole jer ga pozivaju časne sestre – to je pravi horror. U Kingovom “Ono” zlo se pojavljuje svakih 27 godina (ako se ne varamo), a mi već (više od) 27 godina neprestano živimo u hororu.

Aktivisti iz Vigilarea smatraju da katolici čine u Hrvatskoj veliku većinu i da je Hrvatska stoga katolička zemlja, te da treba obraniti hrvatske vrijednosti u školama i vrtićima. Vlastita vjera bi – po našem mišljenju – trebala vjernicima služiti kao unutarnji moralni kompas kako sazrijevati u boljeg čovjeka, a ne kao oruđe pomoću kojeg se vlastiti moral nameće svima u društvu.

Ako ste se kao pojedinac/pojedinka pitali, isplati li se u ovoj zemlji dići (roditeljski) glas protiv većine i korumpiranog sustava, a u zaštiti osnovnih ustavnih načela i ljudskih prava vašeg djeteta – reakcija neokonzervativaca vam je najbolji dokaz da se isplati. Ne bi oni digli toliku halabuku, da ih vaš otpor i borba za sekularno školstvo i državu ne dira.

#samohrabro 

#sekularnostbezkompromisa 

#sekularnostjezasve 

#sekularnahrvatskagetoverit