Blog

Ne u naše ime!

IZJAVA ZA JAVNOST: NE U NAŠE IME – 29. GODIŠNJICA RATNIH ZLOČINA U AHMIĆIMA Mi dolje potpisani, u povodu 29. godišnjice ratnih zločina u Ahmićima pokraj Viteza, upućujemo javnosti zajedničku izjavu. Zločin u Ahmićima, počinjen 16. travnja 1993. godine, najveći je pojedinačni ratni zločin počinjen tijekom bošnjačko-hrvatskog sukoba u Bosni i Hercegovini. Ubijeno je 116 osoba, od čega su 32 bile žene, a 11 djeca mlađa od 18 godina. Dvije mjesne džamije  uništene su eksplozivima. …

Brave Women – Hrabre žene 2022

Feministički poklon Centra za građansku hrabrost iz Hrvatske i Ženske solidarnosti iz Srbije za Međunarodni dan žena 2022. godine – druženje s poznatim i hrabrim ženama u našem projektu „Hrabre žene za 2022.“. Predstavljamo vam odvažne žena, naše suborkinje i sestre u feminizmu iz cijelog svijeta, čije nas misli i djela svakodnevno ohrabruju u našoj borbi za oslobođenje žena i bolji i pravedniji svijet. Neka hrabrost i ustrajnost naših predavačica svima budu nadahnuće, kao što …

Kontakt

Kontaktirati nas možete putem ovog obrasca. Nastojat ćemo Vam što brže odgovoriti.U hitnim slučajevima, kontaktirajte nas preko privatnih poruka na našoj facebook stranici.           

Desmond Purpleson

CEO

Locavore pinterest chambray affogato art party, forage coloring book typewriter. Bitters cold selfies, retro celiac sartorial mustache.

Subscribe to our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.